20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Siyaset / BAŞKANDAN 10 KASIM MESAJI…

BAŞKANDAN 10 KASIM MESAJI…

BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK’TEN 10 KASIM MESAJI

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 76. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Alemdar Öztürk, mesajında Atatürk’ün tüm dünyada hayranlık uyandıran başarıları, düşünceleri, liderlik yeteneği ve üstün kişiliği ile tarihe malolmuş büyük bir lider olduğunu vurguladı.
Alemdar Öztürk, yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 76. yıldönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla ve rahmetle anıyoruz.
Anadolu topraklarından başlayan bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi hiç kuşkusuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun dava ve silah arkadaşları sayesinde başarıya ulaşmıştır. Gazi Mustafa Kemal, Milli Mücadele sonrası sağlanan başarıyı Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak taçlandırmış ve Türk ulusuna armağan etmiştir. Onun milleti ile birlikte yazmış olduğu bu destan, bir milletin her türlü imkânsızlık içerisinde, dahi bir liderle neler yapabileceğinin bir göstergesi olmuştur. Gerek yurt içinde gerekse tüm dünyada adının ilk günkü gibi taze kalması ve heyecanla anılması büyük ölçüde bu yüzdendir.
Bu vesile ile vefatının 76. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyoruz”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir