25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / BAŞKAN YARDIMCISI GÜLER’DEN SİTEM…

BAŞKAN YARDIMCISI GÜLER’DEN SİTEM…

CEYHAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI SELAHATTİN GÜLER
SÖZLÜ’NÜN AMACI CEYHAN’I VE CEYHANLIYI SİNDİRMEKTİR
Ceyhan Belediye Başkan yardımcısı Selahattin Güler 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilçelerin Büyükşehir yasası kapsamı içerisinde Bütün şehir statüsü ile Büyükşehre bağlanmıştır fakat yasa bu yasanın ilçelerin bazı gelir kaynaklarının büyükşehire verildiği anlamına gelmediğine dikkat çekti.
Başkan yardımcısı Güler Büyükşehir belediye başkanı Hüseyin Sözlü’ün 15 yıl gibi uzun bir dönem Ceyhan’da belediye başkanlığı yaptığını ve 30 Mart seçimlerinde partisinin Ceyhan’da kaybetmesinin şokunu yaşadığını ve bu şoku hale üzerinden atamadığı gibi Büyükşehire ait olmayan, Ceyhan mücavir alanı içerisinde olan bir işletmeye Büyükşehir zabıtalarını göndermesini manidar buluyorum dedi.
SÖZLÜ’NÜN İLK CEYHAN İCRAATI? TOROS GÜBRE FABRİKASINDAN
KAMYON BAŞI 7 LİRA ALABİLMEK İÇİN ZABITA BASKINI YAPTIRMAK OLDU
Güler 30 Mart seçimlerinde partisinin Ceyhan’da kaybetmesini hala sindiremeyen Sözlü Ceyhan için iyi şeylermi düşünüyor, Yoksa maksadı aşan düşüncelerimi var? Ceyhanlı bunları görüyor. Sözlü’nün ne yapmak istediği bir, bir gün yüzüne çıkamaya başladığını ifade eden Güler böyle art niyet düşünceleri her zaman manidar bulduklarını ifade etti.
Ceyhan belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Güler Büyükşehir yasası çıkmadan önce Sarımazı belediyesine sınırları içerisinde bulunan Toros Gübre Fabrikasının 30 Mart seçimleri sonrası Sarımazı belediyesinin kapatılması ile birlikte Toros Gübre Fabrikasının Ceyhan’ın mücavir alanı içerisine dahil edildiğini FAKAT Büyükşehir belediye başkanı Sözlü’nün Toros Gübre Fabrikasına giriş, çıkış yapan kamyonlardan alınan 7 liralık paranın Ceyhan belediyesine değil Büyükşehir belediyesine ait olduğu gerekçesi ile zabıta ekiplerini bölgeye göndermekle yanlış yaptığını ifade eden Güler Devlette sürekliliğin esas olduğu unutulmamalıdır dedi.
HANİ CEYHAN REFERANSIYDI BU NASIL CEYHANLILIK BİLİNCİ
Sözlü’nün 15 yıl içerisinde Ceyhan’a hiçbir kalıcı projeyi gerçekleştiremediğini ve her zaman Ceyhanlıyı oyaladığını 15 yıl içerisinde Ceyhan’lı istemesine rağmen Toki konutlarını yapmak istemedi, kentsel dönüşümü gerçekleştiremedi her zaman Ceyhanlıyı mağdur etti birde diyorki Ceyhan benim referansım bu nasıl Ceyhanlılık bilinci.
GÖREVDE 9.CU AYIMIZDA TOKİ KONUTLARI, GENÇLİK MERKEZİ,
KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ İLE CEYHAN’DA DEĞİŞİMİ BAŞLATTIK
Ceyhan Belediye Başkan yardımcısı Selahattin Güler göreve gelmeden önce Daima Ceyhan, Daima Hizmet sloganı ile yola çıktıklarını verilen sözleri bir, bir yerine getirdiklerini belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir