26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / Başkan Sözlü: “Adana Başı Dik Sırtı Pek İnsanların Şehri Olmalı”

Başkan Sözlü: “Adana Başı Dik Sırtı Pek İnsanların Şehri Olmalı”

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü hafta sonu mesaisine Kadirliler ve Sumbaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte başladı. Dernek binasında dernek yönetimi ve üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelen Başkan Hüseyin Sözlü, Adana’nın gelişerek değişimi için çalıştıklarını ifade ederek, “Gayemiz Adana’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın burada yaşamaktan dolayı haz duymasını sağlamak. Ekonomik olarak kalkınmış, kültürel faaliyetleri ile ulusal ve uluslar arası alanda ismini duyurmuş bir Adana inşa ediyoruz ve istiyoruz ki Adana refah toplumunun bir parçası olsun, Adana başı dik sırtı pek insanların şehri olsun” dedi.

Dernek Başkanı Abdullah Çalık, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye kente hizmetleri için teşekkür etti. Başkan Hüseyin Sözlü, dernek yöneticileri ve üyeleri ile kahvaltının ardından bir sure sohbet ettikten sonra dernek üyeleri ve yönetimi ile toplu fotoğraf çekildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir