25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / BAŞKAN ÖZTÜRK MANGIT’TA

BAŞKAN ÖZTÜRK MANGIT’TA

Ceyhan Belediyesi tarafından sürdürülen Ramazan etkinlikleri kapsamında Büyükmangıt Mahallesi sakinleri iftar sofrasında buluştu.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve daire amirleri ile birlikte Büyükmangıt mahalle sakinleriyle iftarlarını etti.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftar programlarına devam eden Ceyhan Belediyesi, ilçede her gün farklı noktalarda bin kişilik iftar yemeği vererek mahalle sakinlerini de aynı sofrada buluşturuyor.

Başkan Alemdar Öztürk; “Ramazan birlik olma ruhudur”

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk mahalle sakinlerine hitaben: “Katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Ramazan, birlik olma ruhudur. İstedik ki hep birlikte iftarımızı edelim. Ramazan ayının ruhuna yakışan, birlik ve beraberlik işte bu masalarda hep beraber yaşanıyor. Bu ay arınma ve nefsimizi temizleme ayıdır. Böyle güzel bir günde sizlerle aynı sofrada iftar etmekten dolayı Allah’a hamd olsun.” dedi.

İftar yemeğinin ardından konser alanında devam eden etkinliklere de katılan Başkan Alemdar Öztürk, vatandaşlarla birlikte Hacivat-Karagöz ve animasyon gösterilerini izledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir