25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / BAŞKAN KADİR AYDAR TBMM GÜNDEMİNDE…

BAŞKAN KADİR AYDAR TBMM GÜNDEMİNDE…

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a siyasi yasak getirileceği söylentileri meclis gündemine taşındı.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Adana Milletvekilleri Burhanettin Bulut ve Orhan Sümer TBMM’nin 69. birleşiminin 1. oturumunda söz alarak YSK tarafından savunma verilmesi istenen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın 1 yıl içinde yaptığı olağanüstü hizmetleri meclis gündemine taşıdı.

CHP Gurup Başkan Vekili Özgür Özel:
“Kadir Aydar Adana Cumhuriyet Halk Partisi’nin Göz Bebeğidir”
“Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar seçim sürecinde YSK’nın istediği belgeleri eksiksiz verdiği halde ve 11 aydır görev yapmasına rağmen şimdi YSK 12 yıl önce iki ayrı 10 ay ve 10 aylık dosyayı birleştirip mazbatasının iptali için başvuruda bulundu” ifadeleri ile yaşanan süreci Meclis gündemine taşıyan Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Özgür Özel; “Kadir Aydar Adana Cumhuriyet Halk Partisi’nin göz bebeğidir” dedi.

“Kadir Aydar 1 Yıllık Performansla Şampiyonluğa Yürüyor”

Mecliste konuşan Özgür Özel; “Ceyhan Kadir Aydar’ı seçti. Kadir Aydar 1 yıl içinde Ceyhan Belediyesi’nin imkânsızlığına rağmen 32 km yol yaptı, kadınlar iş hayatına rahatlıkla girebilsinler diye yapımı devam eden 5 kreş’in yanı sıra 1 kent meydanı, 1 kültür merkezi, 2 tane toplum merkezi yaptı. Kadir Aydar 11 ayda 19 tane park yaptı. 400 öğrenciye burs veriyor Kadir Aydar ve 1 lira maaş almadı. Maaşını şehit analarına bağışladı. Makam aracı kullanmıyor, makam aracın evlenenlere düğün aracı olarak veriyor. Kadın Basketbol Kulübü kurduğu yıl şampiyon oluyor, Ceyhanspor’da şampiyonluğa oynuyor. Partimizin yaptığı anketlerde de ilçe belediye başkanları arasında da Kadir Aydar 1 yıllık performansla şampiyonluğa yürüyor. Bu sebeple Kadir’in mazbatasına göz dikilince yer yerinden oynadı. Perşembe günü YSK’ya savunma verecek. Kadir Ceyhan’ı, Ceyhan Kadir’i seçme iradesini savunuyor. Kadir Aydar’ı Ceyhan’dan, Ceyhan’ı Kadir’den kimse koparamaz” dedi.

Burhanettin Bulut: “ Kadir Aydar Ceyhan’da Yolsuzluğu, İsrafı Önledi”
Özgür Özel’in ardından söz alan CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut; “ Ceyhan’da kısa sürede yolsuzluğu, israfı önleyen, hizmete susayan Ceyhan’ı hizmetle tanıştıran Belediye Başkanımız Kadir Aydar’a hukuka aykırı bir biçimde siyasi yasak getirmek Ceyhan’ı, Ceyhanlıların iradesini hiçe saymaktır. Ceyhan’da vatandaşların takdirini kazanan Kadir Aydar’a getirilmek istenen yasağın hukuki değil siyasi olduğunun bütün Ceyhan farkındadır. Bir kez daha ifade ediyoruz ki Kadir Aydar yalnız değildir”ifadelerini kullandı.

Orhan Sümer ; “Kadir Aydar Ve Ceyhan Yalnız Değildir”
CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer de;“Hizmete susayan Ceyhan’a kısa sürede hizmet getirmek isteyen Belediye Başkanımıza hukuka aykırı bir şekilde siyasi yasak getirilmeye çalışılıyor. Kadir Aydar göreve geldiğinden bu yana Ceyhan’da sevilen takdirini kazanan bir isim olmuştur. Kadir Aydar bütün belgelerini YSK’ya eskizsiz teslim etmiş ve 1 yıl önce Ceyhanlıların iradesiyle belediye başkanı seçilmiştir. Kadir Aydar ve Ceyhan yalnız değildir” sözleri ile Ceyhan Belediye Başkanı’na desek verdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir