Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, vatandaşların yeni yıla  huzur içerisinde girebilmesi için belediyenin tüm imkanlarını seferber etti. Akşam saatlerinde çıktığı Ceyhan sokaklarını, caddelerini arşınlayan Başkan Hülya Erdem, belediye ekipleriyle birlikte hemşehrilerinin hiçbir sorun yaşamaması için tüm önlemleri aldırdı.

 

2023 yılına hastanelerde giren vatandaşları da unutmayan Başkan Hülya Erdem, hasta ve hasta yakınlarıyla dertleşirken morallerini yükseltmek için uğraş verdi. Vatandaşa hizmet sunan nöbetçi eczaneleri, itfaiye erlerini, polis memurlarını, jandarma personelini, petrol istasyonlarını, otogar esnafını ve ilçede gece saatlerinde açık olan esnaf ve sanatkar ile kafe ve restaurantları tek tek ziyaret eden Başkan Hülya Erdem, “Ceyhan halkının huzuru, güveni önceliklerimiz arasında yer alıyor. Hemşehrilerimizin yeni yıla girerken hiçbir sorun yaşamaması için onların yanında yer aldık, varsa belediye kaynaklı sorunlarını giderdik. Gece boyu sohbet ettiğimiz vatandaşlarımızın bize olan güven ve sevgisiyle karşılaşmak bizleri ayrıca mutlu etti. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ceyhan’da yeni yıla girerken hiçbir sorun yaşanmamasının ayrıca mutluluk verici olduğunu dile getiren Başkan Hülya Erdem, sabah 05.00 sularına kadar ayrıca başta temizlik işçileri olmak üzere belediyeye bağlı tüm birimlerde çalışan personelle de buluşarak yeni yıllarını kutladı. Adana’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, 2023 yılında Ceyhan’ın, Adana’nın ve Türkiye’nin daha refah düzeyi yüksek, daha huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmesini diledi.