25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Hülya Erdem Belediye çalışanlarının yeni yıllarını kutladı…

Başkan Hülya Erdem Belediye çalışanlarının yeni yıllarını kutladı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem Belediye çalışanlarının yeni yıllarını kutladı.
.Belediye personellerinin her yıl olduğu gibi bu yılda yeni yıllarını kutlayan Başkan Erdem; “Hep birlikte kutlayacağımız çok uzun yıllar var önümüzde, sizlerin azim’i ile daha iyi işler başaracağız tüm personellerimin yeni yılı kutlu olsun” dedi.

“Sevginin ve umudun yılını ilan ediyoruz, Hazır mısın? Ceyhan”
Başkan Erdem mesajında; “2022 yılının ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacaktır. İlçemiz açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz sizlerin desteği ile artarak devam edecek. 2022 yılını sevginin ve umudun yılı ilan ediyoruz. İlçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Ceyhan’ın vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ceyhanlı hemşerilerim olmak üzere yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım. Yeni yılınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir