25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Erdem’den Feyza Dursun’a destek…

Başkan Erdem’den Feyza Dursun’a destek…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 13 yaşından bu yana dünyada 500 kişide görülen Niemann Pick Tip C (NP-C) hastalığı ile mücadele eden Feyza Nur Dursun’u ziyaret ederek destekte bulundu.

Uzun yıllardır Türkiye tedavisi bulunmayan NP-C hastalığıyla mücadele eden Dursun ailesi korona virüs salgınıyla da zorlaşan şartlar nedeniyle Başkan Erdem’i arayarak yardım talebinde bulundu. Ceyhan’ın Annesi olarak bilinen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem bu talebe Feyza Nur ve ailesini evlerinde ziyaret ederek cevap verdi. Başkan Erdem’i karşısında gören Feyza Nur Dursun duygulu anlar yaşadı.
“Gençler Bizim Geleceğimiz, Geleceğimize Sahip Çıkmak Zorundayız”
Niemann Pick Tip C hastası olan Feyza Nur Dursun’un yardım talebine duyarsız kalmayan Başkan Erdem; ” Maalesef Feyza Nur 13 yaşından bu yana dünyada 500 kişide görülen bir hastalıkla mücadele ediyor. Şimdi 19 yaşında. 500 hastadan 300’ün kullandığı ve faydasını gördüğü bir ilaç Türkiye’ de ilaç statüsünde olmadığı için Feyza Nur tedavi olamıyor. Biz aileye elimizden gelen desteği veriyoruz ancak bu ilaç sorununun bir an evvel çözülmesi lazım. Hep birlikte Feyza Nur’un sesi olalım” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir