18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Erdem’den 6 Ocak kutlama mesajı…

Başkan Erdem’den 6 Ocak kutlama mesajı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem 6 ocak Ceyhan’ın Düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.
Başkan Erdem mesajında; “Ceyhan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü bir kez daha sevinç, coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bağımsızlık uğrunda canlarını hiçe sayarak tek yürek olup, kahramanca mücadele edip, düşmanı vatan toprağından çıkartmışlardır. Milletimizin bağımsızlığına olan tutkusu, yurdun dört bir yanında olduğu gibi, bundan tam 100 yıl önce 05 Ocak 1922 tarihinde Adana’mızda, 06 Ocak’ta ise Ceyhan’ımızda tezahür etmiştir. Kurtuluş için bu vatan birçok evladını şehit vermiş, birçoğunun da gazilik mertebesine ulaşmasına vesile olmuştur. Bugün biz onların hepsine minnet duyuyor, hepsini rahmetle ve şükranla anıyoruz. Ceyhan bizim için bir sevdadır, 100 yıl önce atalarımızın da sevdasıydı. Bu sevda uğrunda şehit oldular, bu sevda uğrunda gazi oldular. Bu duygu ve düşüncelerle; bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü bize yeniden kazandıran ve kurduğu Cumhuriyet ile Türk Milleti’nin kaderini değiştiren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimin ve Ceyhan’ımızın kurtuluş gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir