24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Siyaset / Başkan Erdem, ‘Yol sorunu tarih olacak’…

Başkan Erdem, ‘Yol sorunu tarih olacak’…

Ceyhan Belediyesi, ilçe genelinde altyapı çalışmaları sırasında hasar gören ara sokaklardaki kaldırım ve parkesi bozulan yollarda hummalı bir çalışma sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan mahallelerin ara sokakların da çalışmalarına hız kazandırarak sorunlu olan parkeli yolu tamamen kazıyarak parkelerini yeniledi. Çalışmalar sırasında zarar görmüş olan kaldırımlarda ve su giderlerin de hasar gören bölümleri onararak vatandaşların mağduriyetini giderdi.
Başkan Erdem; “Sözümüzü Tutuyoruz Her yeri Yapıyoruz”
Daha önce alt yapı çalışmaları için zaman isteyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; ” Biz hemşerilerimizin hizmetkarıyız. Göreve geldiğimizde ilk işimiz kanserojen içeren sağlıksız asbestli boruların değişimi için mücadele verdik. Pandemi süreci nedeniyle yavaşlayan çalışmalara hız kazandırarak vatandaşlarımıza sözümüzü tutuyoruz. Bunlar meşakkatli ve süreç isteyen işler. Hemşerilerimizden biraz zaman istirham etmiştik, Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi ekiplerimiz ile Ceyhan’ın her tarafını şantiyeye çevirdik. Merkez mahallelerimizin genelinde vatandaşlarımız mağdur olmasın diye öncelik olarak kaldırımları ve hasarlı olan yolları onarıyoruz. Parkesi bozulmuş ve kötü görüntü oluşturan tüm sokakları kazıyarak yep yeni yola kavuşturuyoruz. Hemşerilerimiz müsterih olsunlar, sözümüzü tutuyor, tüm yollarımızı yapıyoruz. Elbette ki belediyelerin görevi yol, park ve bahçelerdir. Biz bununla da kalmıyor, sosyal bir belediyecilik hizmeti sergiliyoruz. Ceyhan Belediyesi olarak sadece bugüne değil geleceğe yatırım yapıyor, Ceyhan’ın parasını heba etmemek için ince eleyip sık dokuyoruz” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir