26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Erdem, uyardı!

Başkan Erdem, uyardı!

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Covid-19 Tedbirleri kapsamında esnafı tek tek gezerek sosyal mesafe, maske takımı ve dezenfektan konusunda esnafa bilgi vererek, salgın riskini karşı hatırlatmalarda bulundu. Kızılay caddesi esnafını gezen Erdem, maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen konusunda dikkatli davranılması gerektiğini ifade etti. Korona virüs tedbirleri kapsamında salgın riskine karşı vatandaşların ve esnafın daha dikkatli olması, vaka sayıların artması sonucu esnafa bilgi veren Erdem, “Sağlığınız bizim için çok önemli sizlerden de kurallara uymanızı istiyoruz dedi.” Aynı zaman da çarşı esnafının taleplerini dinleyen Başkan Erdem, gerekenin yapılması konusunda talimatlar vererek Ceyhan esnafına bol kazançlar temennisinde bulundu.

“Esnafımızın yanındayız”

Ceyhanlı esnafın arkasında olduğunu vurgulayan Başkan Erdem, şöyle devam etti: “Bu süreçte en çok etkilenen kesim esnafımız oldu. Esnaflarımıza gereken bilgileri vererek gereken kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Vakaların artması sonucu bizlerde Ceyhan için gereken bütün önlemleri almaya devam ediyoruz. Tüm esnaflarımız gibi Kızılay Çarşısı esnaflarımız da bizim için çok önemli. Çünkü bu çarşı ticari aktivite açısından Ceyhan’ın gözbebeği. Onların daima yanındayız. Esnafımızın kalkınması demek ülke ekonomimizin ayakta durması demektir. Bu bakımdan Ceyhan Belediyesi olarak daima onların yanındayız. Belediye olarak her zaman elimizden gelen destek ve katkıyı sunmaya hazırız.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir