26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Erdem Milletvekili ile birlikte maske dağıttı…

Başkan Erdem Milletvekili ile birlikte maske dağıttı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem kendisini ziyarete gelen CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ile birlikte çarşı esnafını ziyaret ederek vatandaşlara maske dağıttı.
Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, CHP İl Başkan Yardımcısı Caner Aydar, Cahit İncefikir, Nejat Altınok ,Ayten Matyar, İlçe Başkanı Fikret Cirit Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’i makamında ziyaret etti. Daha sonra Başkan Erdem ziyaretçileri ile birlikte Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz’ı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ceyhan’ın işlek caddelerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Milletvekili Müzeyyen Şevkin ve Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem vatandaşlara kendi elleriyle maske dağıttı ve salgın riskine karşı alınacak önlemler ile ilgili vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Destekleri İçin Milletvekillerine Teşekkür Etti

Ziyaretleri İçin Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ve CHP İl ve İlçe yöneticilerine teşekkür eden Başkan Erdem; “ Her fırsatta ilçemizi ziyaret ederek desteklerini her koşulda bize hissettiren başta Milletvekilimiz Sayın Müzeyyen Şevkin olmak üzere bütün milletvekillerimize il ve ilçe teşkilatlarına destekleri için müteşekkirim. Bütün kurum, kuruluş ve teşkilat yöneticilerin desteklerinin bizimle birlikte olduğunu bilmek bize güç veriyor. Biz Ceyhan için her daim biriz, birlikteyiz” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir