28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Erdem etkinliklere katıldı…

Başkan Erdem etkinliklere katıldı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle düzenlenen anma programlarına ve ziyaretlere katıldı.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma programına Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, CHP Kadın Kolları, CHP gençlik kolları, Ceyhan Belediyesi’nin birim müdürleri ve personelleri ile birlikte kadınlara yönelik en büyük devrimi gerçekleştiren Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Zübeyde Hanım’ın anıtlarına karanfil sunularak güne başlandı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Huzur için, Adalet İçin, Gelecek İçin, Özgürlük İçin, Refah İçin, kadınlarımızın her zaman yanındayız” dedi. Anma programının ardından Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve Meclis Üyesi Havva Apucu, Ceyhan’da kocaları tarafından katledilen Lütfiye Yüksel ve Serap Kayadan’ın mezarlarına karanfil bırakılarak dualar okundu. Daha sonra Ceyhan’da emekçi kadınları tek tek dolaşan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, hoş sohbet eşliğinde günlerini kutlayarak karanfil dağıttı.

Başkan Erdem; “Dünya’yı Daha Yaşanır Bir Yer Yapan Kadınlarımıza Çok Şey Borçluyuz”

Bir anne tüm dünyayı değiştirebilir diyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Hayatımızın her alanında izi olan, emeğiyle, alın teriyle, özverisiyle çalışan Ceyhan’ımızı bir anne yüreğiyle seven emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününde kutladık ve andık. Kadınlarımızın erkekler tarafından katledilmediği, gülen yüzlerinin hiç solmadığı bir dünya, ve bir Ceyhan diliyorum. Hayatımızın her alanın da kadınlarımızın dokunuşu vardır. Önemli olan onları 8 Mart da mutlu etmek değil, önemli olan kadınlarımızı her zaman başımızın üstünde tutmamız gerekir. Bir annenin tüm dünyayı değiştirebilir gerçeğini Zübeyde annemiz ile yaşamış bir ülke olarak Atatürk’ün; “Dünya’da her şey kadının eseridir” sözünün ve devrimlerinin ışığında kadınlarımızın emeği, cesareti ve yaratıcılığı ile tüm hedeflerimize ulaşabileceğimize inanarak, dünyayı daha yaşanabilir bir yer yapan kadınlarımıza çok şey borçluyuz. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle tekrardan kutlarım” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

ADSİAD, 14 Yeni Üye Daha Kazandı…

Kurulduğu 1991 yılından bu yana Adana, bölge ve ülke ekonomisine katma değer üreten Adana Sanayici …

“ÇÖZÜM KISIRLAŞTIRMA”

HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık, belediyelerin yeterince kısırlaştırma yapmadıklarından yakındı ve tek çözümün “Kısırlaştırma” olduğunu söyledi. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir