20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Erdem, efsane ismi ziyaret etti…

Başkan Erdem, efsane ismi ziyaret etti…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhanspor’un efsane futbolcusu (Koço) Kemal Opak’a ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
“SAĞLIK EN BÜLÜK HAZİNE”
1967-1980’li yıllara kadar futbol oynayan ve birkaç yıldır alzheimer hastalığı ile boğuşan usta futbolcu Koço Kemal’i evinde ziyaret eden Başkan Hülya Erdem, “Ceyhan’ın böyle tarihi futbolcularını bu şekilde görmek beni üzüyor. Sağlık insanın en büyük hazinesi. Bazen beklenmedik kazalar, hastalıklar insan hayatını olumsuz yönde etkileyebiliyor. Bu yüzden Ceyhansporumuzun efsanevi fulbolcusu Koço Kemali yalnız bırakmayacağız. Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Ceyhan’a gönül veren Ceyhan için çalışan Koço kemal’e Ceyhan Belediyesi olarak maddi, manevi her an yanında olacağımızı belirtmek isterim. Allah bütün hastalarımıza acil şifalar versin” dedi. Hasta yakınları Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve ekibinin ilgilerinden memnun kaldıklarını belirterek, teşekkür ettiler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir