19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Erdem: “Amacımız güzel işlere imza atmak”…

Başkan Erdem: “Amacımız güzel işlere imza atmak”…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamlarında ziyaret etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve CHP İlçe Başkanı Fikret Cirit, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamlarında ziyaret ederek yapılan hizmetler hakkında ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Erdem; “Samimi ve sevgi dolu ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Bugün Hatay’ da Belediye Başkanlarımızı ziyaretler de bulunduk. İlçemiz de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek fikir alışverişinde bulunduk. Amacımız belediye başkanlarımızla samimi olmak ve yapacak olduklarımızı daha iyi bir şekilde yapmak. El ele vererek tüm projelerimizi duyurmak ve güzel şeylere imza atmak.” dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’da gerçekleştirilecek olan EXPO 2021 organizasyonu, Hatay Deniz Otobüsü(HADO) ve birçok önemli projeleri Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e anlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir