25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / BAŞKAN ERDEM, “2021 YILI CEYHAN İÇİN ASFALT YILI OLACAK”

BAŞKAN ERDEM, “2021 YILI CEYHAN İÇİN ASFALT YILI OLACAK”

Asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Ceyhan Belediyesi, İnönü Mahallesi ara sokaklarında yoğun mesai harcadı. Başkan Hülya Erdem, bu yıl ilçenin yol probleminden kurtulacağını belirtti.

Ceyhan’ın içme su hattını oluşturan ve kanserojen madde içeren asbestli su borularının değişmesi üzerine ilçe genelinde meydana gelen yol problemlerini çözmek için kolları sıvayan Ceyhan Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile uyum içerisinde çalışarak, asfaltlama hizmetini arttırdı.

Hafta sonunu kırsalda bulunan mahallelere hizmet seferberliği götüren Başkan Erdem, ara sokaklarda devam eden asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi. İnönü Mahallesi Muhtarı Kadir Çalışkan ile Sanayi Sitesini de kapsayan mahalle içerisinde yapımı devam eden asfalt çalışmalarını denetledi. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Erdem, “Gönlünüz rahat olsun 2021 Ceyhan’ın asfalt yılı olacak. Büyükşehir Belediyemiz, Ceyhan Belediyemiz ekipleri ile ilçenin her köşesine hizmet götürecek. Kanserli borulardan kurtulduk, şimdi de yol problemlerinden kurtulmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hafta sonu olmasına rağmen büyük bir özveri gösteren ekibime, bizleri sabırla bekleyen Ceyhanlılara canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir