19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / Başkan Dinliyor..!

Başkan Dinliyor..!

Belediye bünyesinde oluşturulan “Başkan Çukurova’yı Dinliyor” ekibine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de katılarak hem mesai arkadaşlarına hem de vatandaşlara sürpriz yaptı. Çetin’in ilk durağı Toros Mahallesi 78121 Sokak’taki Eda Apartmanı’ydı. Burada bazı evlerin kapılarını çalan Başkan Çukurova’yı Dinliyor ekibinin yanında Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i bir anda karşılarında gören vatandaşlar hem çok şaşırdılar hem de çok sevindiler.

İlk ziyaretini Hadime Gül ve oğlu İhsan Fikri Kınay’a yapan Başkan Soner Çetin, daha sonra eşi henüz doğum yapmış olan Anıl Kamalı’nın evine konuk oldu. Kamalı’ya “Başkan Çukurova’yı Dinliyor” projesini çok önemsediğini anlatan Çetin, “Çukurova’da 400 bine yakın vatandaşımız yaşıyor. Keşke imkân ve zaman olsa da her vatandaşımla görüşüp dertleşebilsem” diye konuştu.

Gökçen Bay Sitesi’ne de geçen Başkan Soner Çetin, görüşmeleri sırasında vatandaşlardan yol, temizlik ve park konularında belediye çalışmaları için övgüler aldı. Burada kapısını çaldığı Leyla Güneş ve yakınlarıyla yer minderinde oturarak sohbet eden Başkan Çetin, şortuyla kapıya çıkan ancak rahatsız olan Kozanlı Nazım Aslan’a “Ev hali daha doğal ve daha güzel” karşılığını verdi. İlhan-Selcam Yıldırım çiftinin de Başkan Çetin’e “Biz hizmetlerinizden memnunuz, çalışmalarınız çok güzel’’ diyerek teşekkür ettiği görüldü.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir