26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Çetin, İşadamlarından ‘Çukurova’nın Filizleri’ İçin Destek İstedi…

Başkan Çetin, İşadamlarından ‘Çukurova’nın Filizleri’ İçin Destek İstedi…

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediye bünyesinde oluşturulan gıda bankası ve üniversite öğrencileri için hazırlattığı Çukurova’nın Filizleri Projesi için işadamlarından destek istedi.

Adana’nın önde gelen işadamı örgütlerinin yöneticileriyle bir araya gelen Çetin, “20 liralar damlar göl olur, çocuklar okur. Gıda bankası büyürse daha çok çocuk yatağa tok girer.” dedi.

Ankara’da Çankaya ve İzmir’de Karşıyaka belediyeleri tarafından başlatılan projeyi ‘Çukurova’nın Filizleri’ adı altında Adana’da uygulayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, apartman ve site yöneticilerinin ardından işadamı örgütlerinin başkanlarına da bilgi verdi, destek istedi. İşadamlarından olumlu yanıtlar alan Çetin, “Alt sınır ayda 20 lira. Bu 20 liralar damlaya damlaya göl, üniversitede okuyan çocuklarımıza burs olur, okumalarını sağlar. Sizlerin de katkısıyla bu olay büyür, yüzlerce genç binlerce olur ve okur.” diye konuştu.

‘Çukurova’nın Filizleri’ adını verdikleri proje ile yardıma ihtiyacı olup da başarılı gençlere omuz vermek istediklerini anlatan Başkan Soner Çetin, “Alt sınır 20 lira, istiyoruz ki apartman aidatına 20 lira daha eklensin. Dileyen daha fazlasını da verebilir. Katılım gönüllüdür, hiçbir zorlama yoktur ve sadece 10 ay süreyle geçerlidir. Desteğiniz sayesinde kim bilir kaç üniversite öğrencisi okuyacak. Gelin el verin bu çocukları okutalım.” diye çağrı yaptı.

Çukurova Belediyesi bünyesinde oluşturdukları gıda bankası aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine giyim, gıda ve deterjan yardımı yaptıklarını da belirten Başkan Soner Çetin, işadamlarından katkı beklediğini anlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir