25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Boydak’tan Muhtarlara Yemek…

Başkan Boydak’tan Muhtarlara Yemek…

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, Muhtarlar Günü nedeniyle muhtarlar onuruna yemek programı düzenledi.

Ceyhan Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, ” siz değerli muhtarlarımızın gününü kutluyorum. Muhtarlarımız mahallelerimizin tüm sorunlarının birinci derecede iletildiği merciidir. Sizlerle istişare ederek ulaşamadığımız herkese ulaşmak, onların her türlü talep ve sıkıntılarına çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız. Sizlerin talep ve sıkıntılarının aslında vatandaşlarımızın talep ve sıkıntıları olduğunu çok iyi biliyoruz. Çözümü için de belediye olarak hep sizlerle olacağız.” dedi.

12 MAHALLEDE TOPLAM 200 BİN METRE KARE SICAK ASFALT YOL YAPILDI

Göreve geldikleri yaklaşık 4 aylık süre içinde özellikle yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan vekili Boydak, merkezdeki Belediyeevleri, İstiklal, Muradiye, Bota, Sarısakal, Şehit Hacı İbrahim, Namık Kemal, Gazi Osman Paşa, Yarsuvat, Emek, Küçükkırım ve Şahin Özbilen olmak üzere 12 mahallede toplam 200 bin metre kare sıcak asfalt yol çalışması yaptıklarını söyledi.

9 MAHALLEDE TOPLAM 133 BİN METRE KARE SATHİ KAPLAMA YOL YAPILDI

Sathi kaplama yol çalışmasına da değinen Başkan vekili Boydak, Büyükmangıt, Ekinyazı, Kıvrıklı, Tatlıkuyu, Tumlu, Çukurkamış, Altıkara, Hamitbey ve Küçük Burhaniye mahalleleri olmak üzere 9 mahallede toplam 133 bin metre kare sathi kaplama yol çalışması yaptıklarını ifade etti.

Toplam 22 mahallede ise parke yol çalışması yapmak amacıyla ihaleye çıktıklarını belirten Başkan vekili Boydak, ihale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte hızlı bir şekilde parke yol çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

Bazı yol güzergâhlarını yaptırmak için Başbakanlık Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) programına dâhil ettiklerini ifade eden Ali Alper Boydak “ Kıvrıklı-Isırganlı- Karcılar- Karaköy arasındaki yol çalışmaları YİKOB dâhilinde devam ediyor. Ayrıca İnce tarla-Karakaya-Emagölü arasındaki yol güzergâhını da YİKOB aracılığıyla inşallah yapacağız.” dedi.

Konuşmasını tamamlayan Ceyhan Belediye Başkan vekili Boydak, muhtarların talep ve önerilerini tek tek dinledi. İlgili birim amirlerine muhtarların isteklerini not ettirerek, çözümlerinin belirlenmesi konusunda çalışma yapılması talimatını verdi. Ceyhan Belediyesi tarafından organize edilen programa, Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak’ın yanısıra, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanı Ertan Aydar, Muhtarlar ve Ceyhan Belediyesi birim amirleri de katıldı

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir