20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Boydak’tan 30 Ağustos Kutlaması…

Başkan Boydak’tan 30 Ağustos Kutlaması…

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, 30 Ağustos Zaferi’nin milletimizin şanlı zaferlerinden biri olduğunu dile getirdi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu büyük zaferin 96. Yıl dönümünü kutlamanın millet olarak onur ve gururunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Boydak, ”30 Ağustos 1922 tarihi, aziz milletimizin Mustafa Kemal önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Birçok zaferlere imza atmış ecdadımız omuz omuza verdiği mücadele 30 Ağustos zaferine imza atarak bizlere büyük miraslar bırakmıştır. Anı ecdadın çocukları olarak gerek 15 Temmuz gecesinde gösterilen kahramanlık, gerek ekonomik ve siyasi bağımsızlığımıza yönelik saldırılar karşısında birlik ve beraberlik sergileyerek vatanımızı her türlü güçlere ve oyunlara karşı aynı ruh ve kararlılık ile sürdürmekteyiz. Milletimiz kendi iradesine ve istikbaline her koşulda sahip çıkma kararlılığını sürdürmekte ve tarihe ışık tutan ecdadımızın değerlerine sahip çıktığını ortaya koymakta ve tüm Dünyaya bunu göstermektedir” ifadelerine yer verdi.

Başkan Boydak, ”Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 96. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu duygularla; saygıdeğer Ceyhan’lı hemşerilerimizin, aziz Türk milletinin ve kahraman Türk Ordusunun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir