26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Boydak’dan Açılış…

Başkan Boydak’dan Açılış…

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Mavi Dünya işletmesinin açılış programına katıldı.

Kaymakam Mustafa Ünlüsoy ve protokol ile birlikte açılış kurdelesini kesen Boydak, işyerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Cumhuriyet Mahallesi, Sümerevler Apartmanı altında hizmete giren Mavi Dünya’da, Nikâh, Sünnet ve bebek şekerleri, Doğum ve doğum günü parti malzemeleri, kına malzemeleri, davetiye, dış çekim ve organizasyon gibi alanda hizmet vereceğini söyleyen İşletme Sahibi Fadile Karcı’nın ağabeyi Gazeteci İzzet Aydemir, “Açılışımıza katılan Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkan Vekilimize, değerli STK ve Kurum temsilcilerine, siyasi parti temsilcilerimize, muhtarlarımıza ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ceyhan’a yapılan her yatırımın destekçileri olduklarını söyleyen Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, “bugün açılışını yapmış olduğumuz Mavi Dünya Nikâh Şekerleri işletmesi, ilçemizde eksikliği hissedilen bir sektöre cevap vermiş olacaktır. Yeni işyerinin işletme sahiplerine ve Ceyhan’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ise, ‘Gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurma zorunluluğumuz var. Eskiden süsleme, parti ve benzeri organizasyonlar fazla yokken, yaşadığımız bu dönemde neredeyse olmazsa olmaz gibi bir durum söz konusu. Belediye Başkanımızın da dediği gibi ilçemizde olmayan bir işletmeyi Ceyhan’ımıza kazandıran işletme sahibi Fadile Hanımefendiye ve Gazeteci kimliği ile tanıdığımız İzzet Bey’i tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir