25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Boydak Öğrencilerin Sevincine Ortak Oldu…

Başkan Boydak Öğrencilerin Sevincine Ortak Oldu…

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, yarıyıl tatili nedeniyle Şaban Üçgül ve kardeşleri Mesleki Anadolu lisesinde düzenlenen törene katıldı.

Şaban Üçgül ve kardeşleri Mesleki Anadolu Lisesi Müdiresi Fatma yenen Müdür yardımcıları Harun Utangan, Gupse Yavuz, Nurettin Dolmacı ile öğrenciler Başkan Boydak’ı karşılayarak çicek sundular.

2017-2018 yılının yarıyıl tatili başlaması nedeniyle öğretmen ve öğrencilere bir araya gelen Başkan Boydak konuşmasında büyük bir heyecanla ve umutla başladığınız öğretim yılının yarıyıl tatili başlamış bulunmakta ve siz gençler geleceğimizin teminatısınız, bizim en önemli varlığımızsınız, ülkemizin geleceği sizlerlerin elinde olacak ve gelecekte bizlere ışık tutacaksınız bunun için çok çalışarak başarılı birer birey olmalısınız. Başarılı olmanın en önemli aşaması kendine güvenmektir diyen Başkan Boydak öğrencilere iyi tatiller dileyerek karnelerini vererek öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Başkan Boydak Öğrencilerle’de bir araya gelerek öğrencileri hem dinledi hemde başarılı birer birey olmaları konusunda öğrencilerle hasbıhal etti.

Karne töreninin ardından Şaban Üçgül ve kardeşleri Mesleki Anadolu Lisesi Müdiresi Fatma yenen, öğretmenler ile öğrenciler okul yolunun sıcak asfalt yapılmasından dolayı Başkan Boydak’a teşekkür ederek başarılar dilediler

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir