25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Boydak 54. Kütüphane Haftası Kutlamalarına Katıldı…

Başkan Boydak 54. Kütüphane Haftası Kutlamalarına Katıldı…

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak 54. Kütüphane haftası kutlamalarına katıldı. Ceyhan Halk kütüphanesindeki etkinlik saygı duruşu akabinde istiklal marşının okunması ile başladı.

54. Kütüphane haftası etkinliklerinde Konuşan Kaymakam Ünlüsoy Kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi ve kitap sevgisinin aşılanması gerektiğini ve kitabın olmadığı yerde bilim, kültür ve sanatın olmayacağını ifade etti.

Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak 54. Kütüphane haftası nedeniyle açıklamasında şu görüşlere yer verdi. İnsanlarımıza okuma alışkanlığını kazandırmak, Kitap sevgisini arttırmak ve kütüphanelerin gelişmesi için halkı bilinçlendirmek üzere her yıl Mart ayının son haftasında kütüphaneler haftası olarak kutlamaktayız.

Boydak şöyle devam etti. Ülkelerin kalkınması ve gelişiminin ancak eğitimli insan gücüyle mümkün olabildiği günümüzde, Kütüphanelerimizi kaynak açısından zenginleştirmeliyiz, Çocuklarımıza ve gençlerimize kitap sevgisini aşılamalıyız eğitim ve kültür olma kurumu olma özelliği taşıyan kütüphanelerimiz, bilgi ve kültürel mirasımızı gelecek kuşaklara aktararak medeniyetimizin gelişimine katkı sağlayacaktır dedi.

Konuşmaların ardından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler çerçevesinde öğrenciler şiir ve kompozisyonları okumalarının ardından Kütüphaneye yeni kazandırılan kitaplar sergilendi.

54. Kütüphane haftası kutlamalarına Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Garnizon Komutanı Ayhan Evli, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, İlçe Milli Eğitim müdürü Serkan Topbaş,Kütüphane müdürü Adnan Gönüllü, Gençlik ve spor ilçe müdürü Caner Taymış ile öğrenciler katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir