29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Aydar’dan işçilere bayram müjdesi…

Başkan Aydar’dan işçilere bayram müjdesi…

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, seçim öncesinde verdiği sözü tutarak personel maaşını en düşük 2 bin 500 lira yaptı.

İşçilerin bayram ikramiyesi de hesaplara yatırıldı.

Başkan Aydar’ın göreve gelmesinin ardından ilk bayramı karşılayacak olan belediye işçileri büyük bir sürprizle karşılaştı. Uzun yıllardır verilmeyen bayram ikramiyesi Başkan Kadir Aydar’ın talimatıyla bugün yatırılırken, en düşük işçi ücreti de 2 bin 500 liraya çıkarıldı.

Seçimden önce verdiği tüm sözleri ve vaatlerini tek, tek yerine getirdiğini belirten Başkan Aydar, “İşini severek yapan çalışanlarımızın haklarını savunmak bizim boynumuzun borcudur. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi, emek hiçbir şeyle ölçülemeyen en büyük değerdir. Biz de Ceyhan Belediyesi olarak bunun bilinci ile seçimden önce söz verdiğimiz gibi çalışanlarımızın maaşlarını en düşük 2 bin 500 lira yaptık. Öte yandan uzun yıllardır aksatılan ve verilmeyen bayram ikramiyesini de bugün ödedik. Bizim dönemimizde çalışanlarımız işlerini severek yapacak, haklarını da alacaklar. Ben onların sadece belediye başkanı değil, mesai arkadaşlarıyım. Sahada onlarla çalışıyor, halkımıza hizmeti onlarla yapıyorum, onların mutluluğu benim için önemlidir” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir