25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Aydar’dan Bayram Mesajı…

Başkan Aydar’dan Bayram Mesajı…

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayramın neşe, huzur ve çocuk kahkahası olduğunu belirten Başkan Aydar, “Çocuklara güvenli, çağdaş bir Ceyhan’da mutlu ve huzurlu bir şekilde, eski bayram neşesi ile geçirebilmesi için yeni Ceyhan için çalışıyoruz. Ceyhan’a bayram geldi.” dedi.

Sosyal medyada büyük ilgi gören bir video ile herkesin bayramını tebrik eden Başkan Aydar, çocukların neşesine ortak olarak, bayramların önemine vurgu yaptı. Sevginin, saygının, hoşgörünün hakim olduğu ve çocukların daha çağdaş bir ortamda ferah ve mutlu olduğu bir şehir inşa edeceklerine vurgu yaptı.

BAŞKAN AYDAR, “BENİM BAYRAMIM SENSİN CEYHAN”
Ceyhan’ı hayallerine kavuşturmak için gece, gündüz demeden çalışan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ramazan Bayramı’nı aktif olarak kullandığı sosyal medya hesaplarından kutladı. Bayram için hazırlanan video büyük ilgi görürken, Başkan Aydar, “Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm bütün yorgunluğumu alıyor. Hayalim onlara mutlu bayram anıları yaşatacak güvenli, huzurlu bir Ceyhan inşa etmek. Benim bayramım sensin Ceyhan, herkese mutlu bayramlar.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir