20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Aydar’a Ziyaretler Sürüyor…

Başkan Aydar’a Ziyaretler Sürüyor…

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Kasım Önük ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan vekili ve Adana Çukurova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir, Ceyhan Tut Elimi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Muhibet Karagöktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, rahmetli Haluk Ürey’in ablası Derya Ürey Güçlü ve ailesi, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve yönetimi, CHP Yüreğir İlçe Başkan vekili Mehmet Alyar ve yönetimi, Refah Partisi İlçe Başkanı Gazi Örlün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu Gençlik Derneği Ceyhan İlçe Başkanı Cumali Kaya ve vatandaşlar, Başkan Aydar’ı tebrik ederek görevinin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.
Belediye Başkanı Kadir Aydar ise konuşmasında ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.
Başkan Aydar, “Ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İlçemizde bulunan tüm sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, kamu kurumları ve sendikalarla ilçemizi ilgilendiren konularda sürekli istişare yapıyoruz ve yanlarındayız. Bu şekilde toplumun tüm kesimlerine hitap edip isabetli tespitlerle ortaya çıkan ihtiyaçları hızla karşılayarak en etkili şekilde hizmet veriyoruz. Bu bağlamda sizlere telefonumuz ve kapımız her zaman açık olacaktır. Çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir