20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Başarılı Güreşçilere Ödül…

Başarılı Güreşçilere Ödül…

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, Türkiye şampiyonalarında çeşitli kategorilerde 8 madalya kazanarak Ceyhan’ın adını duyuran güreşçileri altınla ödüllendirdi.

Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı sporcuları, güreş sorumlusu Erdoğan Akkuş ve antrenörleri ile birlikte Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak’ı ziyaret ederek, kazandıkları madalyaları takdim etti.

Ceyhanlı güreşçilerin elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyduğunu belirten Başkan vekili Boydak, başarılarının devamını diledi.

BOYDAK: SİZLER DAHA İYİSİNE LAYIKSINIZ

Başarılı güreşçileri ve antrenörlerini Cumhuriyet altını ile ödüllendiren Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, “ sizlerle gurur duyuyorum. Elde ettiğiniz başarılarla Ceyhan’ın gururu oldunuz, ödüllerin daha iyisine layıksınız. Ceyhan Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Güreş Takımı Sorumlusu Erdoğan Akkuş ise gösterdiği ilgiden dolayı Başkan vekili Ali Alper Boydak’a teşekkür ederek “ Başkanımızdan Allah razı olsun. Her zaman maddi ve manevi olarak yanımızda yer aldı. Bizler de belediyemizin ve ilçemizin adını duyurmak adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başarılı güreşçiler, daha sonra kazandıkları madalyaları Başkan vekili Boydak’a takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir