19 Mart 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Barış Pınarı Harekatı şehidi toprağa verildi…

Barış Pınarı Harekatı şehidi toprağa verildi…

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde terör örgütü YPG/PKK’lıların ateş açmasıyla yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Bekir Can Hereklioğlu’nun cenazesi memleketi Adana’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Barış Pınarı Harekatı ile terörden temizlenen Resulayn bölgesinde teröristlerin ateş açmasıyla yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan 24 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Bekir Can Hereklioğlu’nun naaşı önce Narlıören Mahallesi’ndeki baba evine ardından Yumurtalık ilçesine bağlı Merkez Camii’ne getirildi. Burada ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Törene katılan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik şehidin naaşına omuz verdi. Çelik, şehit babası Turgut Hereklioğlu’nun yanından ayrılmayarak birlikte cenaze arabasına bindi.
Piyade Sözleşmeli Er Hereklioğlu’nun cenazesi Hereklioğlu Mezarlığı’na götürülerek dualarla toprağa verildi.
Cenaze törenine, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in yanı sıra Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6’ncı Mekanize Piyade ve Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral Ertuğrul Sağlam, milletvekilleri, askeri erkan, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Esnafın Yüzü Ramazan’da Güldü…

  Kebabın başkenti Adana’da günün ilk ışıklarından itibaren eti zırhtan geçiren ve şişlere takan kebap …

‘Ucuz Traktör’ İlanlarına Kanmayın!

Dolandırıcıların özellikle sosyal medya adreslerinden ‘ucuz traktör’, ‘ucuz tarım aletleri’ gibi reklamlarla bazı çiftçileri dolandırma …

Pamuk Üreticilerine ‘Pembekurt’ Uyarısı!

Pamuk ekim alanlarının en önemli zararlılarından biri olan Pembekurt zararlısına karşı ekim sezonu öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Adana genelindeki pamuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir