19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Bakanlıktan Tecavüze Uğrayan Kız Çocuğuna ve Ailesine Tam Destek…

Bakanlıktan Tecavüze Uğrayan Kız Çocuğuna ve Ailesine Tam Destek…

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Adana’da tecavüze uğrayan 4 yaşındaki kız ile yakından ilgilendiklerini ve uzman psikologlar ile sosyal görevliler tarafından her türlü desteği sağladıklarını bildirdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Adana’da gerçekleşen ve kamuoyunda infiale yol açan 4 yaşındaki çocuğa tecavüz vakası ile ilgili açıklamada, menfur olayın meydana geldiği andan itibaren, sağlık, adalet ve diğer ilgili makamlarla birlikte gereken tüm işlemlerin yapıldığı belirtildi.

Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Bakanlık olarak, adli süreci yakından takip ediyoruz. Çocuğumuz Bakanlığımız ekiplerinin yakın takibinde ailesi ile birlikte evindedir. Çocuğumuz ve ailesine Bakanlığımızın uzman psikologları ve sosyal çalışmacıları tarafından gereken her türlü destek sağlanmaktadır. Böylesi müessif olaylar, toplumda inanç ve değerlerin güçlü kılınmasının ne kadar önemli olduğunu ortaya koyması bakımından da anlamlı ve ibretliktir. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için, devlet, sivil toplum kuruluşları ve toplumumuzun her ferdi olarak dayanışma içerisinde olmaya devam edeceğiz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir