20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Bagajdaki 50 Bin Lirayı Çaldılar…

Bagajdaki 50 Bin Lirayı Çaldılar…

Adana’da bankadan 50 bin TL çekip işe giden inşaat ustasının parası, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından arabasının bagajından arka cam ve koltuk kırılarak çalındı.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan İlçesi Barış Mahallesi’ndeki Atatürk İlkokulu’nun karşısındaki okul inşaatında meydana geldi. İddiaya göre, inşaatta kalıp ustası olarak çalışan Muhittin Kesici (57), bir toptancılar sitesindeki bankadan 50 bin TL para çekip parayı arabanın bagajına yerleştirdi ve çalıştığı inşaata doğru hareket etti. İnşaata geldiğinde arabasını park edip içeri giren Kesici, bir süre sonra tekrar aracının başına geldiğinde sağ arka camın ve koltuğun kırılıp bagajdaki parasının çalındığını fark etti. Bunun üzerine Kesici, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

Parasının çalınmasının şokunu uzun süre atlatamayan Muhittin Kesici, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Arabaya bindim geldim buraya. Yukarı çıktım daha sonra. Geldiğimde olayı gördüm. Camı kırmışlar hemen anında. Parayı bagaja atıp kitledim. Arkadaşlar beyaz bir arabanın yanaştığını görmüşler sadece” diye konuştu.

Araçta inceleme yapan polis ekipleri, Kesici’nin aracını başka bir beyaz aracın takip ettiğini belirledi. Ekipler, zanlıları bulmak için çalışma başlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir