28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Babayla oğul aynı kaderi…

Babayla oğul aynı kaderi…

Adana’nın Ceyhan ilçesinde sulama kanalına düşen çocuğunu kurtarmak için suya atlayarak boğulan 50 yaşındaki Ramazan Aslan’dan sonra hastanede yaşam mücadelesi veren 9 yaşındaki Melih’de hayatını kaybetti.
24 Temmuz 2022 tarihinde Narlık Mahallesi’nde meydana gelen olayda, hayvancılık yaparak geçimini sağlayan ve oğlu ile keçi otlatmaya çıkan 50 yaşındaki Ramazan Aslan, evladı Melih’in DSİ’ye ait sulama kanalına düştüğünü görmesi üzerine suya atlamış, Melih vatandaşlar tarafından kurtarılırken, babanın cansız bedeni bir gün sonra bulunmuştu. Adana’da yoğun bakımda mücadele veren Melih’in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve yaşam savaşını kaybettiği öğrenildi.
Baba Ramazan Aslan, memleketi Kahramanmaraş Pazarcık’ta defnedilirken, aynı acı kaderi paylaşan oğlu Melih’de babasının yanına defnedildi. Olay tüm sevenlerini ile ailesini yasa bürürken, mütevaziliği ve efendiliğiyle sevilen Aslan ailesinin durumu Narlık mahallesi sakinlerinin yüreklerini yaktı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

YALÇİN ÖNDÜÇ’TEN 7. KİŞİSEL SERGİ…

Adanalı ressam Yalçın Öndüç ,  “Uçur Kuşlarını” adını verdiği 7. Sergisini   yarın sanatseverlerin  gösterimine …

Adana soya üretiminde Türkiye birincisi oldu…

Adana, 2023 yılında soya üretiminde Türkiye birincisi oldu. Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 …

Adana’da IPARD III Programı Açıklandı…

IPARD, Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı’nın kısaltmasıdır ve Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti işbirliğinde finanse edilen bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir