20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Siyaset / AYDAR’DAN CEYHANSPOR’A MORAL YEMEĞİ …

AYDAR’DAN CEYHANSPOR’A MORAL YEMEĞİ …

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ligde kalma mücadelesi veren yeşil, beyazlı temsilcimiz Ceyhanspor futbolcularına moral yemeği düzenleyerek, prim sözü verdi.

Türkiye Süper Amatör BAL Ligi 5.gurupta mücadele veren ve küme düşme tehlikesi altında olan şehrin takımına el atan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, sporculara ligde kalmak için mücadele vermeleri halinde prim sözü verdi. Ailesinin yöneticilik yaptığı geçmiş yıllarda şampiyonluk mücadelesi veren bir takım olduğunu ancak gelinen noktada Ceyhan’ın takımının kötü yönetimler yüzünden içler acısı hale düşürüldüğünü ifade etti.

Yeşil-Beyazlı ekibin Süper Amatör BAL Ligi’nden düşmek üzere olduğunu belirten Başkan Aydar, “Şehrimizin takımı, gururumuz Ceyhanspor için el ele, gönül gönüle verdik. Küme düşme tehlikesi altında olan takımımıza sahip çıkarak eski günlerine, özlenen şampiyonluklara dönmesi için Ceyhan Belediyesi olarak destek vereceğiz. Play-out mücadelesinden alnının akıyla çıkmaları için prim vereceğimizi söyledik. Onlarda bize galibiyet sözü verdi. İnşallah Ceyhanspor bizim dönemimizde hak ettiği değere kavuşacak, biz sporcularımıza inanıyor ve güveniyoruz” ifadesini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir