26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Sağlık / Aydar’dan Anneler Günü Mesajı…

Aydar’dan Anneler Günü Mesajı…

Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Aydar “Anneler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayınladı Aydar “Aile ve toplumun temel direği olan anneleri sadece bir gün hatırlamayıp her günümüzü onlarla yaşamalıyız” dedi.

Başkan Aydar, “Mesajında “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan yetiştiren, ahlak, erdem, fazilet ve şefkat gibi yüce duyguların sembolü ve taşıyıcısı olan anneler, sağlıklı bir toplumun temel taşıdır. Anneler, özverili tutumu ve yaşama kattığı tüm güzellikleriyle çocuklarımızın ilk öğretmeni ve en değerli varlıklarıdır.

Annelerimizin sevgi, şefkat ve merhamet dolu yürekleri hayatımız boyunca bizlere yol gösterici olmuştur. Annelerimiz ayrıca Milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır. Aile ve toplumun temel direği olan anneleri sadece bir gün hatırlamayıp her günümüzü onlarla yaşamalıyız. Annelerimize sevgi ve saygımızı her gün aynı heyecanla göstermeliyiz

. Ailelerimize onların emeklerinin boşa gitmediğini, milletimize ve vatanımıza hizmet ederek göstermeli, onları gururlandırmalıyız. Sevgili Peygamberimizin ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ kutlu hadisi, dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır. Anneler gününün, annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza vesile olacağı inancıyla başta, evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş annelerimizin ve tüm annelerin anneler gününü kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Hekimler, vergi kesintileri eylemini sürdürüyor…

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Aile Hekimliği Kolu ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası‘nın (SES), aile …

LÖSEV’DEN KOLİ KOLİ MUTLULUK!

“Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek …

Hekimler ’14 Mart Tıp Haftası’ Kapsamında Buluştu…

14 Mart Tıp Haftası hakkında açıklamalarda bulunan Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Suntur, “Hekimler her zaman …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir