19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Aydar’a Ziyaretler Sürüyor…

Aydar’a Ziyaretler Sürüyor…

Ceyhan’da görevine hızlı başlayan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilk icraat olarak belediye kapılarını halka açmasının ardından ziyaretçi akınına uğradı.
Gelen tebrikleri makamında kabul eden Başkan Aydar, ziyaretler kapsamında ilçe sakinleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarları ağırladı.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretlere vatandaşlar, Aydar’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.
Görevlerine başlayan mevcut ve yeni seçilen muhtarlara, mazbatalarını alarak görevlerine başlayan meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Aydar Şöyle konuştu; “Seçim süreci içerisinde yapacağımız projelerle ilgili vatandaşlarımıza bir söz verdik. Mahallelerin ihtiyacına yönelik park bahçelerden, temizlik işlerinden, fen işlerinden gerekli tüm imkanları seferber edeceğiz. Muhtarlarımız ihtiyaç duyduğunda bu birimlerden acil olarak tüm hizmetleri alacak. Mahallelerde en ufak sorun bile olsa başkan yardımcılarına ve bize ulaşmalarına gerek kalmadan sorunları çözelim istiyoruz. Ceyhan Belediyesi, halkın belediyesidir. Saray haline getirilerek halktan kopuk bir belediye; halkına gerçek hizmet veremez, kendisine hizmet verir. Biz belediyeyi halka açıyoruz ve halkın belediyesi yapacağız. Bu bir simge olsa da bütün hizmetlerimizde bunu herkes görecek. Ceyhan halkı kendi belediyesi olarak benimseyecek. Ceyhan’ı halkımızla birlikte daha güzel bir hale getireceğiz.”
Aydar, kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı Ceyhanlı vatandaşlara teşekkürlerini sunarak konuşmasını şöyle sonlandırdı; “İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatamızı alıp görevimize resmen başladıktan sonra gerek makama gelerek gerekse de telefon ve sosyal medya üzerinden tebriklerini paylaşan tüm hemşerilerimize, dostlarımıza ve yakınlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir