28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Aydar muhtarlarla bir araya geldi…

Aydar muhtarlarla bir araya geldi…

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Adana Büyükşehir Belediyesi muhtarlar daire başkanı Teoman Yılmaz mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, muhtarların sorun, istek ve dileklerini dinlediler. Toplantıda Ceyhan Belediyesi Daire müdürleri ve Adana Büyükşehir daire amirleri hazır bulundular.
Murat Göğebakan Kültür Merkezinde gerçekleşen muhtarlar toplantısında, belediye hizmetleri ele alındı.
Belediye imkanlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Aydar, mahalle muhtarlarının getirilen bu hizmetlerde aksayan yönleride bizzat kendisine ulaştırmak suretiyle verilen çalışmaların daha nitelikli hale gelmesini de sağladıklarını belirtti.
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “Sayın Muhtarlarım, öncelikle hepiniz hoşgeldiniz der saygı ve sevgilerimi sunarım. Bugün Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık daire başkanı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerimiz, Yönetim kurulu üyemiz, ve de Ceyhan Muhtarlıklardan sorumlu Müdürümüz, hep birlikte sizlerin taleplerini ve dilekleriniz için buradayız. Bu ilk toplantımız Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi olarak eksiklerimizi sizlerin mahallelerinizdeki eksikleri tesbit edip daha hızlı çözüm bulmak adına böyle bir toplantıyı düzenlemiş bulunuyoruz. Mahalle muhtarlarımız belediyemizin ayrılmaz bir parçası.Halkımızın yaşadığı mahallelerde ortaya çıkan sorunları muhtarlardan bizzat öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor.Ben tüm muhtarlarıma çok teşekkür ederim hep birlikte ceyhan’ı daha güzel yapacağız.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir