28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Aydar, Güven Tazeledi…

Aydar, Güven Tazeledi…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Kadir Aydar yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi. Ceyhan Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde dün gerçekleştirilen ve Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’in divan başkanlığını yaptığı Ceyhan İlçe Kongresi’ne İl Başkanı Ayhan Barut, Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından konuşan İlçe Başkanı Kadir Aydar, ilçe örgütünün iki yıllık görev süresinde yaptığı çalışmaları anlatıp, yerel seçimlerde Ceyhan Belediyesini CHP’ye kazandırma sözü verdi.

İl Başkanı Ayhan Barut 2014 yerel seçimlerinde Ceyhan’ın az sayılabilecek bir oy farkıyla kaybedildiğini hatırlatarak, “Önümüzdeki yerel seçimlerde Ceyhan’ın sosyal demokrat belediyecilikle tanışacağına eminiz. Bu gerçekliğin en büyük kanıtı da 16 Nisan referandumunda Ceyhanlıların yüzde 61,15’inin AKP’nin dayattığı tek adamlık rejimine karşı gösterdiği onurlu tavırdır. 2019’da Çukurova, Seyhan ve Karataş’tan sonra kesin olarak kazanacağımız ilçelerin başında Ceyhan’ın geldiğini biliyoruz. İlçe örgütümüzün iki yıllık süreçte Ceyhan halkıyla kurduğu bağ, gerçekleştirdiği alan çalışmaların meyvesini 2019’da alacağımızdan eminiz” dedi.

Ceyhan’ın da Seyhan, Çukurova ve Karataş gibi CHP’nin kalesi olacağının altını çizen Barut, Ceyhan’ın Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılmasında da büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Çarşaf listeyle gerçekleştirilen seçimlerde tek başkan adayı olarak seçimlere giren Kadir Aydar yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi.

Ceyhan İlçe Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

“Kadir Aydar, Ayhan Bitirgeç, Şahin Uğur, Zübeyir Yaman, Mahmut Buldu, Binnaz Alkan, Mahinur Sezer, Nejla Durmuş, Deniz Örlün, Ersin Kaya, Mehmet Değirmenci, Servet Saçlı, Tacim Tonca, Nusrettin Menteş, Ahmet Biberoğlu, Öznur Akcan, Mustafa Menet”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana soya üretiminde Türkiye birincisi oldu…

Adana, 2023 yılında soya üretiminde Türkiye birincisi oldu. Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 …

Adana’da IPARD III Programı Açıklandı…

IPARD, Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı’nın kısaltmasıdır ve Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti işbirliğinde finanse edilen bir …

Adana’da IPARD III Programı Açıklandı…

IPARD, Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı’nın kısaltmasıdır ve Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti işbirliğinde finanse edilen bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir