16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Atını darp eden adam gözaltına alındı…

Atını darp eden adam gözaltına alındı…

 Adana’da çocukların gözü önünde atı darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi. Darp edilen at koruma altına alındı.

Olay, 12 Eylül günü Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesi’nde meydana geldi. Kentte belediye tarafından yasaklanmasına rağmen at arabasıyla seyyar satıcılık yapan Levent Y. (42), hayvanın ilerlememesine sinirlenip, hareket ettirmeye çalıştı. Levent Y., bu sırada sokakta oyun oynayan çocukların gözü önünde atını yumrukladı. Çevredekiler, cep telefonu kamerasıyla bu anları görüntülerken, çocukların da şaşkınlıkla izlediği görüldü. Levent Y., daha sonra atını hareket ettirerek uzaklaştı.

Görüntülerin yayınlanması üzerine Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, Levent Y.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, adresini belirlediği şüpheli Levent Y.’yi, Seyhan ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde yakaladı. Gözaltına alınan Levent Y., alkolün etkisinde olduğunu ve o anlarda ne yaptığını bilmediğini öne sürdü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Levent Y. ‘hayvana acımasız ve zalimce davranmak’ suçundan adliyeye sevk edildi. Atı ise İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri koruma altına aldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir