29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / ATDSK’lı millilerden çifte şampiyonluk…

ATDSK’lı millilerden çifte şampiyonluk…

Şampiyon takımların yanı sıra ATDSK’nın farklı yaş kategorilerindeki 2 takımı ikincilik, 2 takımı da üçüncülük kupasını Adana’ya getirdiler.

Türkiye’de teniste ilklerin kulübü olan, Türk tenisine şampiyon milli raketler yetiştiren ATDSK, bu yıl 17’ncisi yapılan Türkiye Senyör Takımlar Şampiyonası’nda Adana’yı farklı yaş gruplarında 17 takımla temsil etti. ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin başkanlığındaki kafilede 128 sporcu yer aldı. Türkiye Tenis Federasyonu’nun Antalya’daki dev organizasyonu, Türkiye’deki 55 kulüpten 382 takımda yer alan 1800 sporcunun çekişmeli maçlarına sahne oldu. Bir hafta süren maçlar sonunda ATDSK’dan Erkeklerde ve Kadınlarda kulüp alt yapısından yetişmiş, Adanalı milli sporcuların yer aldığı 18+ takımı şampiyonluk kupasını kaldırdılar. Milli sporcular 2 şampiyonluk kupasını kulüplerine getirirken, Erkeklerde 40+ ve Kadınlarda 35+ takımları ikincilik, Erkeklerde 35+ ve 45+ takımları da üçüncülük kupasının sahibi oldular.

Türkiye’de ‘Tenis arenası’ olarak adlandırılan Antalya buluşmasından 2’si şampiyonluk 6 kupayı Adana’ya getirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “Özellikle alt yapımızdan yetişmiş, milli sporcularımızın bulunduğu 18+ takımlarımızın her ikisinin de şampiyon olmaları bizi çok mutlu etti, gururlandırdı. Altyapı oyuncularımızın başarısı, bunun yanı sıra diğer senyör tenisçilerimizin başarısı altyapı başta olmak üzere Türk tenisine yaptığımız yatırımların ve sporcularımıza verdiğimiz değerin de bir göstergesidir. Bu başarılar daha güzel yatırımlar, çalışmalar ve projeler yapmamız için bizi motive edecektir” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir