25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Atatürkçüler buluştu…

Atatürkçüler buluştu…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayları Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Osman Berke Duvan, Atatürkçü Düşünce Derneği’nde (ADD) Türkiye’nin aydınlık ve çağdaş geleceği için birlikte mücadele çağrısı yaptı.
Türkiye’nin 24 Haziran’da çok önemli bir seçim yaşayacağını vurgulayan CHP adayları, “Bizim seçim çalışmalarımıza ve mücadelemize ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ışık tutuyor. Sizlerle birlikte Çağdaş Türkiye için mücadeleyi büyütelim” çağrısı yaptı.
ATATÜRKÇÜLER BİR ARADA
CHP Adana Milletvekili Adayları Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Osman Berke Duvan, ADD Adana Şubesi’ni ziyaret ederek yönetici ve üyeleriyle buluştu. Herkesle tokalaşıp selamlaşan CHP adaylarını, ADD Başkanı Atilla Eker ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. ADD üye ve yöneticilerinin yakın ilgi gösterdiği CHP adayları, ADD’nin kendilerinin de evi olduğunu belirterek gösterilen ilgiye teşekkür etti.
‘ATATÜRK İLKELERİ REHBERİMİZDİR’
Sırasıyla söz alan CHP Adana Milletvekili Adayları Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Osman Berke Duvan, “Bizim de evimiz olan Atatürkçü Düşünce Derneği’nde yurtseverlerle birlikte olmaktan büyük onur ve mutluluk yaşıyoruz. Atatürk ilke ve devrimleri rehberimizdir. Bu rehberimizin ışığında ülkemiz çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşacak. Devrimci, aydın, Atatürkçü insanlarla ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkaracağız. Herkes bilsin ki Türkiye’nin kuruluş ve kurtuluş ilkelerini sonsuza dek yaşatacağız” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir