19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Asfalt çalışmaları sürüyor…

Asfalt çalışmaları sürüyor…

Ceyhan Belediyesi Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Namık kemal mahallesinde sıcak asfalt çalışması başlattı.
Bu dönem içersinde Ceyhan’da asfaltsız yol bırakmamayı hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “Ceyhan genelinde yürüttüğümüz çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Öncelikli olarak ihtiyaç duyulan bölgelerden başlayarak sıcak asfalt döküyoruz. Ekiplerimiz Şahin Özbilen, Sarısakal, Muradiye, Gazi Osman Paşa ve Fatih Sultan Mehmet mahallelerimizin ardından Namık Kemal mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Bozuk ve deforme olan yolların sağlıklı ve uzun soluklu olarak halkımıza hizmet vermesi için çalışıyoruz. Amacımız Ceyhan’da asfaltsız yol bırakmamaktır. Allah’ın izniyle belirlenen program dâhilinde vatandaşlarımızı yazın tozdan kışın çamurdan kurtaracağız.” dedi. Yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Belediye Başkanı Alemdar Öztürk başta olmak üzere emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir