20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Araç park halindeyken yandı…

Araç park halindeyken yandı…

Adana’da ziyaret için hastaneye gelen 10 kişilik ailenin bindiği minibüs, park halindeyken alev alev yandı. Aracın demir yığınına döndüğünü gören kadınlar gözyaşlarına boğuldu.
Olay, Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Temur, 01 AJZ 75 plakalı minibüse aralarında çocuk ve bebeklerin de bulunduğu 10 akrabasını alarak Adana Devlet Hastanesi’nde yatan akrabalarını ziyarete geldi. Temur ve beraberindekiler, minibüsü Adana Devlet Hastanesi acil servis girişine park edip hastanın yanına gitti.
Park halindeki minibüste kısa süre sonra elektrik aksamından kaynaklandığı tahmin edilen yangın çıktı. Minibüsü saran yangına, Adana Adli Tıp Birimi’nde görevli polis memuru yangın tüpleriyle müdahale etti. Daha da büyüyen yangın sırasında minibüste patlama meydana geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü.
Soğutma çalışması yapıldığı sırada minibüsün sahibi Temur ve yakınları olay yerine geldi. Minibüsü demir yığınına dönmüş halde gören kadınlar gözyaşlarına boğuldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir