28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / “Arabasız Gün Etkinliği”

“Arabasız Gün Etkinliği”

Avrupa’nın 2 bin şehri ile birlikte Adana’da da kutlanan ve yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen Avrupa Hareketlilik Haftası, “Arabasız Gün Etkinliği” ile sona erdi.
Adana Büyükşehir Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında “Hareketlilik Haftası” kapsamında yürüyüş ve bisiklete binme etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan vatandaşlar Uğur Mumcu Meydanı’ndan Merkez Park’a kadar pedal çevirip yürüdü. Etkinlik kapsamında bisikletleri ile şehir turu atan kadınlar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ferit Işık, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Yuşa Davarcı, Adana Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği, Adana Bisiklet Topluluğu Spor Kulübü başta olmak üzere yüzlerce Adanalı katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir