25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Amatör Spor Kulüplerine 376 Bin Lira Yardım…

Amatör Spor Kulüplerine 376 Bin Lira Yardım…

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından amatör spor kulüplerinin desteklenmesine yönelik çalışma kapsamında Adana’daki amatör spor kulüplerine toplamda 376 bin lira nakdi yardım yapıldı.

Amatör spor kulüplerinin desteklenmesi için yapılan nakdi yardım, Adnan Menderes Spor Salonu’nda gerçekleştirilen program ile kulüp yöneticilerine verildi. Temsili yardım çekini AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan takdim etti.

Amatör kulüplerin yaşaması için kalıcı desteklere ihtiyaçları olduğunu belirten Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Ataşbak, “Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında 4 projemiz bulunmaktadır. Bu projelerimizle Adana’nın her köşesindeki gençlerimize spor yapma imkanı sunuyoruz. Bu projeler sayesinde lisanslı sporcu sayısında da artış olduğunu, gençlerimizin uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan uzak durduğunu gözlemlemekteyiz” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir