23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Amatör Kümede 9 Futbolcuya 7’şer Maç Ceza Verildi…

Amatör Kümede 9 Futbolcuya 7’şer Maç Ceza Verildi…

Adana’da 2’nci amatör kümede Ceyhan Mercimekspor ile Adana Gazipaşa arasında oynanan karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle Futbol il disiplin kurulu Ceyhan Mercimekspor’lu 9 futbolcuya 7 maç ceza verdi.

2’nci Amatör Kümede 2 Nisan cumartesi günü Ceyhan İlçesi Sentetik Futbol Stadı’nda Ceyhan Mercimekspor ile Adana Gazipaşa arasında oynanan karşılaşmada, hakeme saldırı nedeniyle tatil edilen karşılaşmada Ceyhan Mercimeksporlu yönetici ve futbolculara rekor ceza verildi.

Ceyhan Mercimekspor ile Adana Gazipaşa arasında oynanan karşılaşma, Gazipaşa 3-1 galipken, 51’inci dakikada, hakem kararlarına itiraz ve hakeme saldırı üzerine, maçın orta hakemi Tarık Güldal tarafından tatil etti. Futbol İl Hakem Kurulu, İbrahim Gazioğlu başkanlığında toplanarak, hakem, gözlemci ve temsilcilerin raporlarını görüştü.
Ceza kurulu, olaylara neden olan Ceyhan Mercimekspor’un yöneticisi İsmail İnan’a 225 gün, futbolcular Sinan Özyaylaz, Sertaç Tüten, Murat Alican Tüten, Mehmet Emin Doğan, Mehmet Ali Özen, Mahir Tüten, İsmail Hakkı Avan, Egemen Çakmak ve Eray Altun’a 7’şer maç ceza verdi Kurulun raporlar doğrultusunda amatör kümede son yıllarda en ağır cezayı Ceyhan Mercimekspor Kulübü yönetici ve futbolcularına verdiği belirtildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir