24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Albimo Consept Mağazası Adana’da açıldı…

Albimo Consept Mağazası Adana’da açıldı…

Türkiye’de mobilya sektörünün önde gelen kuruluşlardan, Mobilya ve koltuk üreticisi olan Albimo, Adana Consept mağazasını törenle açtı.

Hilmi Kürklü Bulvarında Bin 500 Metrekare alanda kurulu bulunan Albimo Consept mağazasının açılışına Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adana Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı, Kentin önemli işadamlarından Yücel Bayram ile birllikte çok sayıda seçkin davetli katıldı

GÖMEÇ “ALBİMO ÜSTÜN KALİTE PRENSİBİ VE İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNÜDÜR”
Mehter takımının katılımıyla renklenen açılışta konuklarını Albimo Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Gömeç ağırladı. Açılışta konuşan Gömeç, “Albimo olarak ürünlerimizi Bursa İnegöl’deki fabrikamızda üretiyoruz. Albimo, üstün kalite prensibini tamamlamak için üretim sürecinde ileri teknolojinin tüm olanakları kullanmaktadır” dedi.

GÖMEÇ “BUGÜNÜN VE YARININ MODASINI YAKALAMAK İÇİN AR-GE’YE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
‘Araştırma ve Geliştirme’ye (AR-GE) büyük önem verdiklerinin altını çizen Albimo Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Gömeç , “Ekibimiz bugünün ve yarının modasını yakalamak için sürekli çalışma yapmaktadırlar. Gelişme ve yenilik kavramlarının sanayicilikte temel kavramlar olduğuna inandığımız için, yurt dışına aktif ihracat ülkelerimizin sayısını arttırarak ihracatta emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bugün için 35 ülkeye ihracaat gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de de 81 ilde ürünlerimizi halkımıza ulaştırıyoruz. Adana bizim göz bebeğimiz. Bu nedenle Consept mağazamızı Adana’ya açarak, üstün kalite ve teknolojinin tüm olanaklarının kullanıldığı ürünlerimizi Adana halkına sunmak istedik” diye konuştu.

Daha sonra Albimo Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Gömeç, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adana Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı ve Yücel Bayram, “Hayırlı uğurlu olsun” temennisiyle açılış kurdelesini kestiler.
Albimo Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Gömeç, başta Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adana Büyükşehir Belediye Başkan vekili Ramazan Akyürek olmak üzere konukları olan isimlerle yakından ilgilenerek Consept mağaza hakkında bilgiler sundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir