18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Akıllı büfelerimize kavuştuk…

Akıllı büfelerimize kavuştuk…

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Halk Ekmek tarafından 16 m2’lik yeni dönem akıllı büfeler yaptırılarak şehrin önemli merkezlerine kurulmaya başlanıldı. Bu büfelerde ekmek satışının yanı sıra yöresel ürünlerinde satılacağı öğrenildi.
YÖRESEL ÜRÜNLER SATILACAK
Elektrik, su, kanalizasyon bağlantıları yapılarak adeta küçük iş yeri konumunda olan büfelerin ortalama olarak 100 bin liraya mal olduğu öğrenildi. Ana arterlere konularak güvenlik açısından da korunmasının sağlanacağı öğrenilen büfelerde yöresel ürünlerin satışının da yapılacağı kaydediliyor. Büfelerin kiraya verilmeyerek belediyesinin kendisinin işleteceği, süt, peynir, süt ürünleri, nohut, mercimek, fasulye, melengiç gibi ilçelere ait ürünlerin kar amacı güdülmeden Adanalıların hizmetine sunulacağına dikkat çekildi.
HİJYENİK VE MODERN BÜFELER
10 adet yaptırılan büfelere ilaveten önümüzdeki günlerde 20 adet büfenin daha yaptırılarak işlek merkezleri inşa edilmesini olumlu bulan Adanalılar, “Günün koşullarına göre dizayn edilen bu büfelerden faydalanacağımız için mutluyuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Yöresel ürünlerimizi temin ederek aynı zamanda fahiş fiyatlardan da kurtulacağız. Ekmek satışları da aynı zamanda bu büfe marifeti ile hijyenik ortamda yapılacak. Bundan dolayı da ayrıcı mutluyuz” dediler. Büfelerin bayram sonunda tam donanımlı olarak hizmete girmesi bekleniliyor.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilm

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir