24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Siyaset / AK Parti ilçe başkanı odasından Atatürk’ü kaldırdı…

AK Parti ilçe başkanı odasından Atatürk’ü kaldırdı…

AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu’nun başkanlık odasındaki Atatürk portresini kaldırması tepkilere neden oldu. Karaoğlu’nun Atatürk portresinden neden rahatsız olduğunu açıklaması isten
” ADANA MEDYA,Haber veriyoruz” sitesinin verdiği habere göre,
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu, başkanlık odasındaki Atatürk portresini kaldırdı. Duruma AK Partili vatandaşlar da tepki gösterdi. Hasan Karaoğlu’nun daha önce makamında çektirdiği fotoğraflarda sol tarafta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, sol tarafından da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portreleri yer alıyordu.

Ancak AK Partili Hasan Karaoğlu’nun daha sonra yine aynı yerde çektirdiği fotoğraflarda önemli bir değişiklik dikkat çekiyor. Duvarda yer alan Atatürk portresini kaldıran Hasan Karaoğlu, onun yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portresini, sağ tarafa ise Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun portresini yerleştirdi. Atatürk portresi ise belki de depoya kaldırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun Atatürk’le ilgili hassasiyeti bilinirken milli mücadelenin lideri ve ülkenin kurucusu Atatürk’ün fotoğrafını odasından kaldırması “Hasan Karaoğlu’nun Atatürk’le ilgili bir hazımsızlığı mı var? sorusunu gündeme getirdi. Parti üst yönetiminin Karaoğlu’nun bu saygısızlığını nasıl cezalandıracağı ise merakla bekleniyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir