20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Aile Katliamından Kurtuldu, 8 Yıl Sonra İntihar Etti…
ADANA'DA 8 YIL ÖNCE AĞABEYİ TARAFINDAN BABASI, ANNESİ, İKİ KARDEŞİ, YENGESİ VE 3 YEĞENİ TABANCAYLA ÖLDÜRÜLEN, HASTANEDE TEDAVİ GÖRDÜĞÜ İÇİN KATLİAMDAN KURTULAN H.Y. OLAYIN YAŞANDIĞI 11. KATTAKİ EVLERİNDEN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ. (FATİH KEÇE/ADANA-İHA)

Aile Katliamından Kurtuldu, 8 Yıl Sonra İntihar Etti…

Adana’da 8 yıl önce ağabeyi tarafından babası, annesi, iki kardeşi, yengesi ve 3 yeğeni tabancayla öldürülen, olay sırasında hastanede tedavi gördüğü için katliamdan kurtulan H.Y., olayın yaşandığı 11. kattaki evlerinden atlayarak intihar etti.

2 Haziran 2009 tarihinde meydana gelen olayda, astsubaylıktan atılma Murat Y, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle Çukurova ilçesi Huzurevi Mahallesi 77226 Sokak’taki 11. katta bulunan evlerinde babası İbrahim Y (64), annesi Günay Y (62), yeğenleri Vedat Y (6) Halil İbrahim Kopar (17), Arif Kopar (19), yengesi Gül Y ve kardeşleri Ali Y ve Nalan Y’yi tabancayla başlarından vurarak öldürdü.

Aile katliamı yaptıktan sonra evde intihar etmek için veda mektubu yazarken yakalanan Murat Y. ise yargılandığı mahkemece 8 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edildi.

Olay günü Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören Murat Y’nin kardeşi H.Y (43) ise olaydan 8 yıl sonra bugün öğle saatlerinde katliamın yaşandığı 11. kattaki evlerinin balkonundan beton zemine atlayarak intihar etti.

H.Y’nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir