18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / ADS Başkanı Murat Sancak’tan sert açıklama…

ADS Başkanı Murat Sancak’tan sert açıklama…

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, bir balıkçıda bir araya gelen eski başkan ve eski yöneticilerin alınacak kötü sonuca göre kendisini yıpratmaya yönelik kararlar aldıkları yönünde bilgiler aldığını belirterek, ‘’Hodri meydan’’ dedi.

Sancak, sosyal medya hesabı Twitter’dan ‘’çok değerli ADS taraftarları’’ başlığıyla sert açıklamalarda bulundu. Sancak’ın açıklamaları şöyle:

‘’Çok değerli ADS taraftarları, dün akşam Adana’da bir balıkçıda eski bir başkan ve bazı eski yöneticilerin katıldığı bir toplantı organize etmiş eski başkan. Oyuncakları ellerinden kayınca ADS’nin huzurunu bozmaya, manipüle etmeye karar vermişler. Lig başladığında kötü sonuca göre maraton tribününde hareketlenme yerel medyada yıpratma,hatta bazı ADS’nin eski çalışanlarını bazı medya kuruluşlarında görevlendirme ve oradan saldırma gibi bazı kararlar almışlar. Bilginiz olsun. Benim onlara cevabım şu:

Hodri meydan. Bu kulüpte neler yaptığınızı gelen bağış paralarını nasıl hesabınıza geçirip, giderken de temlik koyarak ve paranızı tıkır tıkır aldığınızı ve belediyede bazı arsalarınıza imar çıkartarak menfaat sağladığınız herkesçe biliniyor. Ben burada oldukça ADS’yi kullandırmam. Ha daha önce söylediğim gibi getirin 100 milyonu BAĞIŞ yapın hemen kongre kararı alıp kongre üyelerine 100 milyon bağış yaptığınızı anlatır aday olursanız ben kendi adıma söz veriyorum size oy verecem. Bakın ADS satılık değil BAĞIŞ diyorum.

Yoksa ADS’nin yakasından düşün bırakın huzur bulan bu takım ŞAMPİYONLUK parolasıyla çıktığı bu yolda destek olmayacaksanız en azımdan köstek olmayın. Çok değerli ADS sevenleri bunlara itibar etmeyin ADS’yi desteklemeye iyi günde kötü günde ve SABIRLA devam edin.

Bu arada kimi kastettiğimi kendileri çok iyi bilirler. Bu kulübe samimi ve içten destek veren kulübün menfaatleri için çalışan ve şu anda destek olmaya devam eden geçmiş başkan ve yöneticilere ADS adına teşekkür ederim.’’

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir