29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / ADD’li Gençler çocuklarla…

ADD’li Gençler çocuklarla…

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şube Gençlik kolları üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklara unutamayacakları bir eğlence sundu.

ADD Gençlik Kolları Başkanı Alihan Sonay ve Gençlik Kolları üyeleri, Akkapı ve Dağlıoğlu Mahallesindeki çocukları Atatürk Parkı’nda doyasıya eğlendirdi. Çocukları, Ulusal Egemenliği çocuklara armağan eden Atatürk’ü oyun oynayarak anlatmak için Atatürk parkına götüren ADD Gençlik Kolları üyeleri, burada hem oyun oynadılar hem de Atatürk’ü anlattılar.

ÇOCUKLAR KENDİLERİNE ARMAĞAN EDİLEN BAYRAMI DOYASIYA YAŞADILAR

ADD Gençlik Kolları üyeleri birbirinden farklı ve ilginç kıyafetlerle dikkat çekerken, çocuklar ise boyama ve değişik oyunlarla Atatürk’ün onlara armağan ettiği bayramı doyasıya yaşadılar. ADD’li gençler çocuklara hediye verirken, bu mutlu anlara çocukların aileleri de ortak oldu.

ADD Adana Şube Gençlik Kolları Başkanı Alihan Sonay geleceğin büyükleri çocuklarla olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “ADD Adana Gençlik Kolları olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Dağlıoğlu ve Akkapı Mahallelerindeki çocuklarla Atatürk Parkında birlikte olduk. Onların sahip oldukları en güzel bayramı daha güzel geçirmelerine katkı sunduk. Bizler ve bizler gibi Cumhuriyet Çocukları olduğu müddetçe Ulusal Egemenliğimiz bâki olacaktır. Açtığın yoldan gösterdiğin hedefe..! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız.Memleketi asıl ışığa boğacak sizlersiniz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir